POS rešitve

POS stojala oz. Prodajna stojala

Ponujamo vam razvoj in oblikovanje različnih POS rešitev za širok namen uporabe. Naj gre za klasična prodajna stojala, samostoječe figure ali panoje, otroške igrače. Naša izkušena ekipa vam bo pomagala pri iskanju popolnih rešitev prilagojenih vašim individualnim željam oz. potrebam.
predstavitev je vse

Unikatna POS stojala za vaše izdelke

POS stojala se večinoma uporabljajo v trgovinah, na sejmih, za postavitev prodajnih mest in razstavnih prostorov ali za zunanje oglaševanje. Skupni imenovalec vseh teh POS stojal oz. prodajnih stojal je vidnost. Prodajna stojala so lahko precej velika tržna orodja, ki so lahko v celoti potiskana z vašo grafiko in zaradi svoje posebne oblike in velikosti pritegnejo pozornost mimoidočih.

Prodajna stojala na prodajnih mestih se morajo ujemati z vašo grafično podobo in na prodajnem mestu pritegniti pozornost kupcev na vaše izdelke. Naše kreativno oblikovanje POS stojal poskrbi, da bodo kupci prejeli vaše sporočilo oz., da jih boste primerno opozorili na vaš izdelek.

Unikatno

Kreativno oblikovana prodajna stojala ujamejo pogled kupca in ga prepričajo v nakup vaših izdelkov. Lahko se odločite za izdelavo povsem unikatnega stojala ali izbirate iz palete že pripravljenih oblik.

Cenovno ugodno

Kartonska prodajna stojala (POS stojala) so cenovno najugodnejša rešitev, ki po uporabnosti nič kaj ne zaostaja za kovinskimi, PVC ali lesenimi stojali, tako po nosilnosti kot uporabnosti.

Hitra izvedba

Če se odločite za predpripravljene modele obstoječih modelov stojal je izvedba od oblikovanja prodajnega stojala do gotovega izdelka izjemno hitra. Bistveno hitrejša kot pri kovinskih ali lesenih stojalih.

Dogovorite se za brezplačno in nezavezujoče svetovanje!

Prodajna stojala namesto prodajalcev

Dovolite da POS kreativne rešitve opravljajo funkcijo, ki so jo včasih opravljali prodajalci! Gre za izjemno hiter in preprost način, da potencialne kupce obveščate o vaših izdelkih, brez da bi morali pristopiti do njih. Ob tem dobi kupec občutek, da se je za nakup odločil čisto sam, brez vsiljivega prodajalca. Prav tako pospešujejo impulzivne nakupe in so cenovno bolj učinkovita v primerjavi s klasičnim oglaševanjem v medijih.

Vrste POS stojal

za večje število izdelkov

Talna POS stojala

Talna POS stojala, prodajna stojala, promocijska stojala
Talna prodajna stojala so posebej zasnovana, da kupce spodbudijo k nakupu in povečajo prodajo katerega koli izdelka. POS stojala pomagajo promovirati vašo blagovno znamko, osredotočajo misli in pozornost kupcev na vaše izdelke. Lahko jih oblikujemo v različnih velikostih in formah, ki so odvisne od vaših potreb in zahtev ter specifikacij samega prodajnega mesta, kjer bo stojalo postavljeno (npr. zahteve trgovca v trgovovini). Ker so prodajna stojala lahko ključnega pomena za uspešno prodajo vaših izdelkov, bomo z ustreznim oblikovanjem POS stojala zagotovili, da bodo prav vaša stojala izstopala v vsakem maloprodajnem okolju in pritegnila pozornost vaših potencialnih kupcev.

Premišljeno razvita in oblikovana stojala lahko vaše izdelke predstavijo v najboljši luči, ne glede na to, ali so majhni in preprosto oblikovani ali veliki in zapleteni, na voljo vam je cela vrsta možnosti. Ne glede na to, za kaj se boste odločili, bodo vaša POS stojala zasnovana in izdelana v skladu z vašimi posebnimi zahtevami.

Talna stojala so zelo učinkovito orodje za promocijo in prodajo več sto tisoč izdelkov po vsej državi. Od velikih maloprodajnih supermarketov, bencinskih servisov in trgovin za domače mojstre do vrtnih centrov in veleblagovnic.

Ni pomembno, ali želite na stojalu ponujati čistila, elektroniko, ga popolnoma založiti z ustekleničenimi pijačami ali sladkarijami, ne glede na to, kaj prodajate, mora stojalo pritegniti pozornost vaših potencialnih kupcev.
za manjše izdelke na pultu

Namizna POS stojala

Namizna POS stojala, prodajna stojala, promocijska stojala
Z namiznimi stojali lahko izkoristite še zadnjo priložnost za prodajo v trgovinah, lekarnah ali bencinskih servisih, saj so majhna in primerna za na prodajni pult pri blagajnah, prodajnih okencih ipd.

Ker so nameščena na samem pultu, niso le na očeh kupcev, temveč so jim tudi neposredno na dosegu roke, kar omogoča spontano prodajo.

Tovrstna prodajna stojala so pogosto uporabljeno oglaševalsko orodje, saj z njimi lahko izkoristite tudi najmanjši prostor na pultu za ustvarjanje dodatne prodaje. Kot kreativni oblikovalci za vas izdelamo rešitev po meri, s čimer zagotavljamo, da je vaša blagovna znamka v ospredju in da si jo kupci zapomnijo.

Izkoristite vse možnosti namiznih POS stojal, tako da jih uporabite za posredovanje pomembnih informacij o vašem izdelku stranki, bodisi s tiskanim besedilom bodisi kot razdelilnik za brošure. Ta majhna promocijska stojala je enostavno postaviti in so zelo prilagodljiva glede postavitve.
za maksimalno pozornost

XL POS stojala

XL POS stojala, prodajna stojala, promocijska stojala
XL promocijska paletna stojala iz kartona so odličen način za predstavitev velike količine izdelkov. Ker se lahko z njimi proda veliko število izdelkov, so zelo stroškovno učinkoviti. Če so resnično kreativno oblikovana lahko naredijo pravi učinek in spodbudijo kupce, da si ogledajo vaše izdelke. Lahko bi rekli, da ta XL POS stojala "kričijo" na vaše stranke, jih opozorijo na vaše izdelke in jih privabijo k nakupu. Resnično kreativno paletno stojalo je zelo težko prezreti.

Izbirate lahko med celotnim naborom velikosti: četrt palete, polovica palete, cela paleta ali izdelava stojala po meri. Vaše razstavne enote se lahko po potrebi oblikujejo tako, da se prilegajo plastičnim CHEP paletam v trgovini, katere številni trgovci danes uporabljajo.

Presenečeni boste nad številnimi možnostmi oblikovanja, ki jih lahko dosežemo pri tovrstnih stojalih iz kartona. Zlasti pri XL promocijskih stojalih je izdelava iz kartona bistveno cenejša, ekološko prijaznejša, lažja za transport ter dokaj preprosta za sestavo v primerjavi s kakšnimi kovinskimi, lesenimi ali PVC stojali.

Na tako velikih stojalih lahko kombinirate različne vrste oz. velikosti izdelkov in s tem pripravite predstavitev celotne palete vašega prodajnega programa na enem samem stojalu.
za manjše število izdelkov

Koši, podajalniki, shipperji

Koši, shipperji, podajalniki, POS stojala, prodajna stojala, promocijska stojala
Koši so manjša talna promocijska stojala, ki običajno vsebujejo manjše število izdelkov. Ta vrsta razstavljanja je zelo priljubljen način predstavitve izdelkov v trgovini. Tako kot večina prodajnih stojal so lahko tudi koši navadni in preprosti kvadrati, krogi ali šesterokotniki ali bolj zapletene oblike z glavo ali brez nje.

Podajalniki in shipperji so posebej primerni za razstavljanje predpakiranih izdelkov, ki niso pretirano težki. Običajno so to manjša stojala, ki so zelo hitro sestavljena in pripravljena za takojšnjo prodajo v trgovini. Ker so izdelki lahko predpakirano v tovrstnih promocijskih stojalih, lahko s tem zmanjšate tudi stroške prevoza. V trgovini se nato morebitni zgornji pladenj za izdelke in glava namestita na osnovni del.

Ta prodajna stojala lahko v trgovino dostavite v ravnem pakiranju, pripravljena za montažo in skladiščenje, ali pa so vnaprej sestavljena in napolnjena, pripravljena za postavitev in takojšnjo prodajo. Podajalniki in shipperji so prilagodljivo in vsestransko prodajno orodje, saj so na voljo v različnih oblikah in velikostih, zato jih je pogosto mogoče uporabiti za prodajo tam, kjer za večja pos stojala ni prostora.

Če povzamemo: Shipperji se v naprej napolnijo z izdelki in zaprejo ter se tako transportirajo. Pokrov transportne škatle pa se ob postavitvi v trgovini spremeni v podstavek oz. podest za stojalo.
za "posebneže"

Kreativne POS rešitve

Kreativna POS stojala, prodajna stojala, promocijska stojala
Kreativna POS stojala so kot nalašč za tiste, ki si želijo več učinka in več radovednih pogledov, vendar še vedno zelo učinkovito izkoristijo razpoložljivi prostor. Ne glede na pompozni nastop s tovrstnimi kreativnimi rešitvami, pa pri oblikovanju vedno poskrbimo, da vaša stojala izpolnjujejo vaše cilje in upoštevajo vaš proračun, ne da bi pri tem ogrozili ustvarjalnost in oblikovanje, ki sta bistvena za uspeh vaših promocijskih stojal.

Pri kreativnih POS rešitvah gre dejansko za široko paleto nespecifičnih promocijskih elementov, ki vas bodo naredili unikatne in pospešile prodajo vaših izdelkov na inovativen način – izstopanje iz množice zagotovljeno.

Promocijska stojala kot orodje za pospeševanje prodaje

Brezplačno posvetovanje

Pri vašem projektu vam svetujemo zavzeto in brezplačno. To je temelj uspešnega sodelovanja.

Kreativno in unikatno

Ponujamo vam razvoj unikatnih stojal ali oblikovanje že obstoječih (preverjenih) modelov.

Hitra tehnična izvedba

Z našim poslovnim modelom lahko razvoj in oblikovanje POS stojal izvedemo hitro in stroškovno učinkovito.

Brez skritih stroškov

Po prvem sestanku boste prejeli prilagojeno ponudbo z enotno ceno projekta.
Oblikovanje prodajnih stojal - Alpro
Oblikovanje prodajnih stojal - Toffifee
POS stojala - prodajna stojala - promocijska stojala
POS stojala - prodajna stojala - promocijska stojala

Individualno oblikovana promocijska stojala

Kaj ljudi v trgovini spodbuja k nakupu določenega izdelka? Ta odgovor že desetletja iščejo raziskovalci trga, psihologi, ekonomisti in trgovce na drobno. POS stojala iz kartona spretno predstavljajo vaše izdelke v trgovini, vzbujajo zanimanje in sprožijo nakupni impulz. Kupce dosežejo neposredno na prodajnem mestu, kjer se dokazano sprejme 70 % vseh nakupnih odločitev. Zato so pomemben medij za pospeševanje prodaje.

Zakaj bi izbrali prav nas?

prednosti za vas
 • Dolgoletne izkušnje
 • Unikaten razvoj in oblikovanje POS stojal
 • Fiksna cena in individualne rešitve po poštenih cenah
 • Zanesljivost in ustvarjalnost
 • Testiranje uporabnosti
 • Visoka prepoznavnost
 • Stalna kontaktna oseba med celotnim potekom projekta
 • Vizualna dovršenost
 • Harmonična splošna slika
 • Izjemna natančnost
 • Upravljanje proizvodnje POS stojal
Top homeapartmentmagic-wandstarenvelopeinboxfile-addbookuseruserscartphone-handsetmap-markerlaptop-phonegiftdiamondearthhourglassmagnifierlayers